De hoogste opbrengst voor jouw woning door Vera Makelaardij

Je hebt besloten om je huis te verkopen. Een grote stap! Vanzelfsprekend moet dit snel en vakkundig gebeuren. Je wilt een makelaar die zich voor de volle 100 procent inzet om de verkoop van je huis tot een succes te maken.

De verkoop van je woning doen wij samen.

Samen bespreken we je wensen en maak ik een verkoopplan, met als doel je woning binnen de gewenste tijd en prijs te verkopen. Een bouwkundige en/of een verkoopstyliste kunnen deel uitmaken van het verkoopplan. Geen woning of verkoper is hetzelfde, daarom kies ik voor een op maat gemaakt advies om voor jou het beste resultaat te behalen.

Tijdens het eerste oriënterende gesprek bij je thuis bespreken we jouw wensen en leg ik uit wat ik voor je kan betekenen.

Neem gerust contact op voor een afspraak of voor een vrijblijvend gesprek en waardebepaling.

Verkoop nu jouw huis!

  Zo ga ik voor de hoogste opbrengst

  Huis verkopen door Vera Makelaardij

  Marketing

  Een op maat gemaakt marketingplan is essentieel voor een geslaagde verkoop. De tools die we inzetten voor de verkoop van jouw huis, bepalen we samen. Bij een plaatsing op Funda mag je vertrouwen op een fraaie fotopresentatie die gemaakt is door een professionele fotograaf, plattegronden en maatvoering ingemeten volgens NEN2580 en een passende verkooptekst. Het plaatsen van een verkoopbord en plaatsing op diverse social media kanalen behoort tot de mogelijkheden. De tools die we inzetten, bepalen we samen.

  Huis laten verkopen door echte experts!

  Bezichtigingen

  Na een gedegen voorbereiding en volledige dossiervorming starten de bezichtigingen. Bij iedere bezichtiging ben ik aanwezig en begeleid ik de potentiële koper professioneel door je woning. Na iedere bezichtiging ontvang je van mij een terugkoppeling over het verloop van de bezichtiging en de afspraken die ik met je potentiële koper heb gemaakt.

  Huis verkopen door Vera Makelaardij

  Onderhandelen

  Er komt een bod binnen, een spannend moment. In dit proces waarin prijs, voorbehouden, voorwaarden en overdrachtsdatum besproken worden, ben ik je gesprekspartner. De administratieve afhandeling zoals de koopovereenkomst en de communicatie richting de notaris behoort tot de dienstverlening. Ik blijf jouw makelaar tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

  Ervaringen waar ik trots op ben:

  Laat jouw huis verkopen door
  Vera Makelaardij

  Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het beste resultaat oplevert. Mijn verkoopstrategie gecombineerd met een uitgebreid marketing en promotiepakket zorgt voor het maximale resultaat. Vervolgens wachten wij op het juiste moment en het beste bod. 

  Scroll naar boven

  Vraag een gratis waardebepaling aan!

  Heb je verhuisplannen of misschien is er een andere reden waarom je graag wil weten hoeveel je woning waard is in de huidige markt ? Laat je contactgegevens achter en vraag een gratis waardebepaling aan.