Je woning laten taxeren door Vera Makelaardij

Een taxatierapport wordt voor veel doeleinden opgevraagd, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een hypotheek, een verbouwing, een verkoop of aankoop van een woning en bij echtscheiding of overlijden. Bij mij ben je op het juiste adres om snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport te laten verzorgen die aan alle voorwaarden voldoet.

Aan de kwaliteit van een taxateur worden steeds hogere eisen gesteld. Als Register Taxateur sta ik ingeschreven in het NRVT Register en worden mijn taxatierapporten gevalideerd door het NWWI. Voor banken en andere geldverstrekkers is dit een voorwaarde.

Vera regelt je taxatie snel en vakkundig en streeft er naar om binnen 48 uur na de opname het taxatierapport gevalideerd en ondertekend digitaal naar je te versturen.

Wil je weten wat een taxatierapport kost ? Neem dan even contact met mij op. Een taxatierapport van een appartement of een woning die verbouwd gaat worden hebben namelijk invloed op de hoogte van de taxatiekosten. Ik leg het je graag uit.

Schakel Vera in als taxateur

  Woning laten taxeren door Vera:

  Zodra ik de opdracht krijg om je woning te taxeren maak ik een afspraak bij je thuis. De taxatie start met een paar algemene vragen over de woning en de bewoning. Daarna volgt de opname aan de binnenzijde en buitenzijde van de woning. Ik vraag ongeveer een uur van je tijd, daarna zal ik verdere recherche op kantoor uitvoeren.

  Ik streef er naar om het taxatierapport gevalideerd en ondertekend binnen 48 uur digitaal te kunnen versturen. Bijzondere taxaties vragen soms meer tijd maar daarover wordt je tijdig geïnformeerd.

  Ervaringen waar ik trots op ben:

  De taxateur bij je thuis

  Je woning hoeft er niet spik en span uit te zien zoals bij een verkoop. De taxateur moet bij een taxatie een aantal zaken ter plaatste goed kunnen beoordelen zoals:

  • Staat van onderhoud aan de binnenzijde en buitenzijde
  • Kwaliteit van constructie en gebruikte materialen
  • Aanwezige isolatie en duurzaamheid
  • Beoordeling van de installaties
  • Maatvoering en inmeten volgens NEN2580

   

  Er worden o.a. foto’s gemaakt van:

  Voor de recherche heeft de taxateur de akte van levering of het bewijs van eigendom nodig. Het is fijn als je deze kunt overhandigen bij de opname.

  Scroll naar boven

  Vraag een gratis waardebepaling aan!

  Heb je verhuisplannen of misschien is er een andere reden waarom je graag wil weten hoeveel je woning waard is in de huidige markt ? Laat je contactgegevens achter en vraag een gratis waardebepaling aan.