Een nieuwe woning? Ik weet hoe je dat het beste aanpakt !

Eindelijk is het zo ver, je hebt je oog op je droomhuis laten vallen. Laat het geen teleurstelling worden. Je komt tegenover de verkopende makelaar te staan die in het belang van de verkoper handelt.

Met mij als je eigen aankoopmakelaar, sta je een stuk sterker. Je profiteert van mijn uitgebreide netwerk, ervaring en vakkennis en ik weet wat je rechten en plichten zijn en hoe de wetgeving in elkaar zit. Daarnaast ben ik op de hoogte van de ‘kleine lettertjes’ en ontzorg ik je het hele traject, vanaf je zoektocht tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen bij de aankoop van je nieuwe woning en wat de kosten zijn? Plan dan een vrijblijvend gesprek in door bovenstaand formulier in te vullen.

Een huis kopen zonder zorgen, dat doe je met mij.

Schakel Vera als aankoopmakelaar in!

  Zorgeloos een nieuw huis kopen

  Stap 1 Inventarisatie:

  Een aankoopopdracht begint bij de inventarisatie van jouw woonwensen. Hiervoor maak ik een afspraak bij je thuis. Aan de hand van jouw woonwensen, het tijdsbestek en je financiële mogelijkheden bespreek ik de kans van slagen en bespreken we wat ik voor je kan betekenen in het aankoopproces.

  Stap 2 Bezichtigingen:

  Ik streef er naar om je bij iedere bezichtiging te begeleiden. Daar hoort een stukje voorbereiding bij. Ik lees mij vooraf in in de aangeleverde documenten van de verkopende makelaar, de vragenlijst en lijst van zaken die de verkoper heeft ingevuld maar ook het bewijs van eigendom en informatie uit het kadaster zodat we goed voorbereid op pad gaan.

  Stap 3 Onderhandelen:

  Je hebt je droomhuis gevonden. Hoe nu verder? Allereerst moet er over de prijs gesproken worden maar ook over een eventuele bouwkundige keuring, voorbehouden, de datum van eigendomsoverdracht en de eventueel over te nemen (roerende) zaken. In dit hele traject adviseer ik jou. Jij kan je gedachten laten gaan over de inrichting van de woning, ik richt mij op het zakelijke deel en zal in jouw naam de verkopende makelaar benaderen en met hem/haar onderhandelen.

  Als het gelukt is om jouw droomhuis aan te kopen dan blijf ik je begeleiden tot het moment dat de sleutel aan je overgedragen wordt bij de notaris. Zo controleer ik de koopakte, de akte van levering en de nota van afrekening en plan ik een uur voor de notariële overdracht nog een laatste inspectie in. Op die manier zijn we er zeker van dat de woning nog in dezelfde staat verkeert als op het moment dat je de woning hebt aangekocht.

  Een huis kopen zonder zorgen, dat doe je met VERA

  Aankoop van jou nieuwe woning!

  Ervaringen waar ik trots op ben:

  Koop samen met Vera Makelaardij
  jouw nieuwe huis

  Vera inschakelen is een goede investering, want dankzij haar uitgebreide netwerk, kennis en ervaring kan ik een scherpere prijs afdwingen. Dit kan jou tot wel duizenden euro’s opleveren. Die kun jij als koper goed gebruiken. Vera Makelaardij bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. Ik help je onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseer je  over de bouwtechnische keuring en taxatie

  Scroll naar boven

  Vraag een gratis waardebepaling aan!

  Heb je verhuisplannen of misschien is er een andere reden waarom je graag wil weten hoeveel je woning waard is in de huidige markt ? Laat je contactgegevens achter en vraag een gratis waardebepaling aan.